Vászonkép rendelhető!

Kedves Érdeklődő!

Az eddigi képeimből összeválogattam párat, amikből vászonkép formájában lehet rendelni. Három kategóriára osztottam a fotókat

Az első kategória a fényképek:

Ezeknél a maximális méret az adott fotótól függően 60×40, 75×50 és 90×60 centiméter lehet. Ha megvan a választott kép, akkor meg tudom mondani. Ezek itt tekinthetőek meg:
https://drive.google.com/drive/folders/1pfY2feSY1sb2cOQUMOoHaujeAUya6jEG?usp=sharing

A második kategória a montázs:

Ez teljesen egyedi is lehet. Készítettem pár montázst lehetőségnek, de egyedi igény szerint is kitalálhatunk tetszőleges koncepciót a meglévő képekből. A rendelhető maximális méretet itt is a választott kép alapján tudom megmondani. a montázsok itt tekinthetőek meg:
https://drive.google.com/drive/folders/18NzNPJ-kb1nErEOlKPMthiMlZ35dQYqA?usp=sharing

A harmadik kategória a panoráma:

Ezek a képek ugye több fotó összefűzésével készülnek. Ebből kifolyólag nagyobb méretű vászonkép is készíthető belőlük. A megalomániámnak hála van pár akkora kép, amit akár több mint egy méternél magasabbra és több méter szélesre ki lehetne nyomtatni. Viszont ez már a vászon keretének stabilitása és a szállíthatóság miatt is korlátokba ütközik. Így ha valaki egy ilyen hatalmas panorámát szeretne a magáénak tudni, akkor alternatív megoldásként az működhet, hogy a panorámát több, tetszőleges darabra vágom szoftveresen, majd ezek kerülnek nyomtatásra. A vászonképek pedig a végleges helyükön egymás mellé kerülnek. Így akár a 3-6 méter széles panorámáim is falra rakhatóak például 1×1 méteres darabokban. Akár lépcsőzetes elrendezésben. A panorámák itt tekinthetőek meg:
https://drive.google.com/drive/folders/1REbZnPxYQSwQSKhRogYKfB1ygEAWBRyF?usp=sharing

A rendelés menete:

Aki rendelni szeretne, kérem az alábbi email címre írja meg a rendelni kívánt kép pontos sorszámát és azt, hogy mekkora méretben szeretné a végeredményt:
Ha megvan a kiválasztott kép és a kívánt méret, akkor a nyomdától kérek árajánlatot. Amit utána megkap az ügyfél is. A képek ára a nyomtatási költségből és az én költségeimből tevődik össze, a rendelt kép méretétől függően. A vászonkép eljutása a megrendelőhöz megbeszélés kérdése. Átadás előtt minden esetben meg szoktam nézni a kész képet, mert ahogy mindenki, így a nyomda is hibázhat. A megrendelő a nyomdában is átveheti a képet, de akár én is el tudom vinni Pécsen belül, esetleg Pécs vonzáskörzetében. Ha valaki messzebbről szeretne képet rendelni, akkor a nyomdától van lehetőség szállítást kérni, ennek plusz költsége van külön árajánlattal. Az esetleges visszamondásból adódó költségek miatt minden esetben kérek előleget.
Érdeklődésüket a következő email címen várom:

denis.visuals@gmail.com

A már elkészült képek:

Fali kép 1
Fali kép 2
Fali kép 3 Fali kép 4
Fali kép 6 Fali kép 7
Fali kép 5

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.